Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес я видях тази в мото пфое. Сигурно си е взел нова кола от там човека, като е оставил алфата.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
      Дано не го въвлекат в някоя измама колегата.
      Добре, че "капарирането" беше с уговорка след като ми даде снимани всички документи на колата. Пича се покри и нещата отпаднаха. Пълно е с олигофрени..

http://www.cars.bg/c1226533 Като цяло да не се разкарва някой Имам още за любопитните.
      Attached Files
      Last edited by yanislavv50; d.m.y г., 01:05.

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
        Днес я видях тази в мото пфое. Сигурно си е взел нова кола от там човека, като е оставил алфата.
        По-скоро бус .. щото той се занимава с превози. Реално това е единствената Алфа 159 в БГ дето си струва да се дадат за нея подобна сума. За съжаление не успях да убедя дъртия да я вземе .. щото той с неговите изисквания за автоматична ...

Ето още едно интересно предложение, макар да на е 159

http://www.cars.bg/c1237691
        Last edited by DiStefano; d.m.y г., 07:37.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
          Верно я има за 8500 € в немския и е 100% същата.
          : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...0&pageNumber=5

Момчета някой може ли да провери една 159-ка по номер на шаси: ZAR93900007015070
          Заповядай
          X3 - ALFA 159 (2005-200
          140.466.0.0 - BN 2.4 JTD 20V 200CV 147KW E4 HIGH
          Engine: 4751508 Vehicle: 07012851 Manuf. date: 28/11/2005
          SPECIAL VERSION NO SPECIAL VERSION (LV0)
          M 2.4 JTD 20V E4 (M95)
          V SEDAN HIGH (V5)
          Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
          Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

• Първоначално публикувано от yanislavv50 Покажи съобщение
            Добре, че "капарирането" беше с уговорка след като ми даде снимани всички документи на колата. Пича се покри и нещата отпаднаха. Пълно е с олигофрени..

http://www.cars.bg/c1226533 Като цяло да не се разкарва някой Имам още за любопитните.
            За тази автоморга съм писал отдавна.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Еба му майката ... как тоя е успял да прогори тавана ... не мога да го разбера ...
              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                Еба му майката ... как тоя е успял да прогори тавана ... не мога да го разбера ...
                Ами докато е чу..л некое девойче в скута си, тя е пушила цигарка и от подскоците е прогаряла тавана от яд че е скрънндза - не ще да и купи онези обувки
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Верно е пълно...

Интересно тая в Плевен, то вярно че на 300 000 + километра волана няма как да изглежда добре, ама колко ли пък е бил зле че чак да го претапицират Че пък и алуминия да напръскат с черно... кво тряба да е било не знам
                  Не знам, аз на тая гробница само като й видя снимките от обявата и няма да си направя труда да тръгна да я гледам, дано да не си бил много път...
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                    Не ми прилича на дупки от цигари. По-скоро някаква гняс/мухъл или подобно

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                      Не ми прилича на дупки от цигари. По-скоро някаква гняс/мухъл или подобно
                      Е то това ако е ..... направо не знам как може да е по зле ....
                      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Аз пък залагам че стопените места са от заварки , нее първата кола която виждам с такиваследи, сега остава дилемата защо е заваряно и какво е заваряно
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                          Верно е пълно...

Интересно тая в Плевен, то вярно че на 300 000 + километра волана няма как да изглежда добре, ама колко ли пък е бил зле че чак да го претапицират Че пък и алуминия да напръскат с черно... кво тряба да е било не знам
                          Не знам, аз на тая гробница само като й видя снимките от обявата и няма да си направя труда да тръгна да я гледам, дано да не си бил много път...
                          В тази автокъща преди време видях 156-ца с черен кожен салон, на места изтъркан буквално до бяло! Такова нещо и досега не съм виждал.
                          А иначе моргата е известна в цял Плевен, честно казано не знам кой въобще купува оттам.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• А между другото, тая дето до преди няколко месеца се продаваше в Пазарджик за 25 бона и тука много я хвалеха, някой от колегите знае ли как така резко се озова да се продава в Мото-Пфое в София, само че пререгистрирана?

http://www.cars.bg/c1233297[/QUOTE]

Според мен случая е следния. Аз до последно преговарях с продавача. Каза ми че ако не я взема ще я смени в Мото Пфое Пазарджик за друга употребявана. Каза че си е харесал Мондео, защото е по-голямо. Мислех че ме блъфира, за да я взема по-бързо. Поради ред причини така и не я купих и явно не ме е лъгал човека. Предполагам от Мото Пфое Пазарджик са я прехвърлили в София, тъй като тук е по-продаваема.

Comment

• Колеги, ходих за тази http://www.cars.bg/c1241402 . Положението е следното, разбита предница (брутално), гумите са износени от вътрешната страна с разлика над 4мм, челен удар (лайсната е само декоративно сложена за снимката) потрошена е и тя. Фара е със строшено ухо за закрепяне и се клати целия. Цялата кола е пребоядисана като с баданарка. След пребоядисването има леки удари по всеки един елемент на колата (врати, брони, калници). Надявам се съм спестил на някого разкарването (или поне да бъде подготвен).

П.С. Има и мустаци (2-3см) от телоподоващо от двата края на калниците (сменяни са или са китосвани калниците). 2005, а не както е казано 2006, който е решил да я гледа, мога да му изпратя снимки.
                              Last edited by yanislavv50; d.m.y г., 23:56.

Comment

• Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
                                А между другото, тая дето до преди няколко месеца се продаваше в Пазарджик за 25 бона и тука много я хвалеха, някой от колегите знае ли как така резко се озова да се продава в Мото-Пфое в София, само че пререгистрирана?

http://www.cars.bg/c1233297

Според мен случая е следния. Аз до последно преговарях с продавача. Каза ми че ако не я взема ще я смени в Мото Пфое Пазарджик за друга употребявана. Каза че си е харесал Мондео, защото е по-голямо. Мислех че ме блъфира, за да я взема по-бързо. Поради ред причини така и не я купих и явно не ме е лъгал човека. Предполагам от Мото Пфое Пазарджик са я прехвърлили в София, тъй като тук е по-продаваема.
                                Да беше "нов внос" - да кажат че е била убита, ама нали си е нашенска като за 25к луфтовете са си ок
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X